Wednesday, 29 January 2014

Promosi Terbaru Tudung Bawal Kosong Kangaroo

TUDUNG BAWAL KOSONG: TUDUNG TERHANGAT DI PASARAN

Ingin tampil ringkas dan selesa?
TUDUNG BAWAL KANGAROO jawapannya...

Jom tengok kelebihan tudung bawal kangaroo ni:

> Murah
> Warna yang cantik-cantik- terang serta tidak membosankan
> Mudah dipadankan dengan baju
> sesuai untuk remaja dan anda yang ingin tampil ringkas- tak perlu yang ada labuci
> Material yang lembut, sejuk dan selesa
> Mudah dipakai, dibentuk dan boleh digayakan ikut trend stail tudung terkini

Tawaran borong 8 helai dengan harga 
hanya RM 45 (S. M'sia), RM 50 (sabah/sarawak). Harga telah termasuk postage. Tawaran sah sehingga 2 Februari 2014 sahaja.







Sesiapa yang ingin mendapatkan tudung bawal kososng kangaroo bidang 45 tu boleh PM di http://bit.ly/HusnaAqeela atau whatsapp saya di nombor 013-3224205


Read More

Friday, 22 November 2013

Stok Terbaru Bawal Kosong Bidang 45

Assalamualaikum pembaca blog Husna Aqeela Scarf.

Stok terbaru tudung bawal kosong..warna cantik-cantik dan terang-terang.. sesuai untuk anda yang ingin BERGAYA dengan penampilan RINGKAS.

HARGA SPECIAL SEHINGGA PUKUL 11.59 TENGAH MALAM NI SAHAJA 

Anda boleh dapatkan tudung bawal kosong bidang 45 dengan harga borong..boleh campur-campur warna.


Harga terkini borong...10 helai, RM 65 (S. M'sia), RM 70 (sabah/sarawak). Postage free
sapa nak....? 





Untuk order sila isi order form atau sms ke 013-3224205



Read More

Thursday, 31 October 2013

Stok Terbaru Bawal Kangaroo


Salam buat semua pembaca blog.

updated tudung bawal kosong cop kangaroo dengan bidang 45 yang terbaru. 



Ramai yang sudah mendapatkan tudung bawal kosong pilihan warna terkini.

Siapa lagi yang mahukan tudung bawal cantik, ringkas, warna terang serta tidak membosankan ?




 bawal kosong cop kangaroo, bidang 45.

harga:
1 helai RM 15 (sem. m'sia),RM 23 (sabah/sarawak).
2 helai RM 25 (sem. m'sia), RM 33 (sabah/sarawak).
Harga dah include pos.

Tudung percuma dengan belian borong 10 helai ke atas. 



Untuk yang berminat boleh terus isi order form yang ada di blog ini atau boleh email ke rosidah.alias@gmail.com

Read More

Friday, 18 October 2013

Tudung Bawal

Assalamualaikum kepada semua pembaca blog. Moga ceria sentiasa.


 Terima kasih kepada yang sudi berkongsi gambar dengan menggayakan tudung yang dibeli dari Husna Aqeela. Jika ada lagi yang nak berkonsi sangat-sangat dialu-alukan.


Ramai yang sudah memborong tudung bawal kosong dari Husna Aqeela. Anda bila lagi?

Jika ada yang berminat boleh isi order yang ada di blog ini.

Jangan lupa klik like page HusnaAqeelaCollection

Read More

Sunday, 13 October 2013

clearance stok shawl manik mewah


Shawl sulam manik mewah

Shawl chiffon disulami manik mewah. kain chiffon lembuk yang selesa dipakai bersama dengan baju bercorak. Hanya ada 8 pilihan warna yang menarik.

Ukuran: Panjang shawl:72 inch Lebar: 22 inch 
Harga asal: RM 80 (Sem. Malaysia) dan RM 85 (Sabah/Sarawak)
Harga sekarang: RM 60 (Sem. Malaysia) dan RM 68 (Sabah/Sarawak)

Lapan pilihan warna menarik

 Bagi yang berminat sila email rosidah.alias@gmail.com
Read More

Tudung Bawal Plain-updated


Salam buat semua pembaca blog.

updated tudung bawal kosong cop kangaroo dengan bidang 45 yang masih available. 


Ramai yang sudah mendapatkan tudung bawal kosong pilihan warna terkini.

Siapa lagi yang mahukan tudung bawal cantik, ringkas, warna terang serta tidak membosankan ?


Tudung bawal plain dengan warna-warna yang menarik

 bawal kosong cop kangaroo, bidang 45.

harga:
1 helai RM 15 (sem. m'sia),RM 23 (sabah/sarawak).
2 helai RM 25 (sem. m'sia), RM 33 (sabah/sarawak).
Harga dah include pos.

Tudung percuma dengan belian borong 10 helai ke atas. 


Untuk yang berminat boleh terus isi order form yang ada di blog ini atau boleh email ke rosidah.alias@gmail.com

Read More

Saturday, 14 September 2013

Shawl Bercorak Terkini

SHAWL BERCORAK TERKINI

------------------
STOK TERHAD
------------------
Shawl bercorak terkini

Shawl dengan 10 pilihan warna

Anda peminat SHAWL?
Anda Bosan dengan gaya yang ringkas?
Anda mahu mencuba bertukar stail daripada tudung bawal ke Shawl?
Jom cuba tampilkan diri anda dengan pemakaian shawl bercorak moden, cantik dan mengikut trend terkini.


Shawl bercorak moden
- Menyerlahkan keyakinan diri anda
- Mudah digayakan ikut trend terkini
- Nampak hebat dan anggun
- sesuai untuk anda yang ingin mengubah penampilan harian


Harga Asal sehelai: RM25 (Sem M’sia)/RM 33 (Sabah/Sarawak)

DISKAUN 20%

Harga after diskaun: RM 20 (Sem M’sia)/RM 26 (Sabah/Sarawak)

POS PERCUMA !!!

Untuk dapatkan DISKAUN HARGA DENGAN STOK TERHAD DAN POS PERCUMA, sila SMS 013-3224205 atau email rosidah.alias@gmail.com

 First Come, First Serve!


Jangan lupa LIKE fanpage ya:HusnaAqeelaCollection


Read More

Tudung Bawal Kosong Stok Terbaru

Assalamualaikum semua member HusnaAqeela Scarf..apa kabar? Dah lama tak update blog ni.

Hari ni saya nak update stok terkini tudung bawal kosong jenama kanggaroo..banyak pilihan warna yang menarik..sesuai untuk remaja dan anda yang ingin tampil ringkas.


Tudung bawal kanggaroo

Gambaran besar warna-warna tudung bawal yang available adalah seperti di bawah ni..



Tudung bawal kosong pelbagai warna coklat

Tudung bawal kosong berbagai jenis kuning

Tudung bawal kosong pink-purple


Tudung bawal kosong warna biru turqoise

Warna oren yang menonjol

Tudung bawal Hijau  dan biru


Harga
1 Helai: RM15
2 Helai: RM25
Belian borong 10 helai ke atas.
POS PERCUMA !!!
(SMS saya untuk harga borong ye)



Untuk sebarang pertanyaan sila email rosidah.alias@gmail.com atau sms ke 013-3224205
Like fanpage ya: HusnaAqeelaCollection

Read More

© Tudung Bawal Online | Husna Aqeela Scarf, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena